Куряче філе в мигдальній крихті

Куряче філе в мигдальній крихті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ще один варіант приготування курячого філе. Всім раджу. Легко приготувати на вечерю, смачно подати на святковий стіл гостям. І ніякої зайвої метушні біля плити. Куряче філе не потрібно відбивати (так ви нашкодите і воно вийде ще сухіше). Головне стежити за часом запікання і вчасно витягнути м’ясо з духовки! Куряче м’ясо виходить ніжним і соковитим. Все що входить в мигдалеву суміш не можна. Оливкова олія і чебрець дають насичений аромат пряної трави і оливок. Часник відмінно поєднується з курячим м’ясом і так само необхідний в цьому блюді. Горішки я використовую мигдальні, але якщо хочете, щоб блюдо вийшло дешевше, можна замінити на суміш арахісу і волоських горіхів. Мигдаль я не очищала, так як лушпиння абсолютно не заважає при поїданні м’яса, навіть навпаки, поверхня страви виглядає більш приємного золотистого кольору. Їсти таке куряче м’ясо краще відразу, так як на наступний день воно вже не таке соковите, хоча на вигляд таке ж гарне. Готуючи цю страву на свято, можна заздалегідь м’ясо обваляти в мигдальній крихті, а запікати вже при гостях. З урахуванням додаткового гарніру інгредієнти розраховано на 3 порції.

Покроковий рецепт