Дуже яскраве і багате смаковими відтінками блюдо.
Інгредієнти
Коріандр мелений – 0,5 чайної ложки | |
Барбарис сушений – 1 чайна ложка | |
Кунжут – 1 чайна ложка | |
Кориця – 1/4 чайної ложки | |
Чікен масала – 1 чайна ложка | |
Куркума – 1 чайна ложка | |
Імбир сушений мелений – 1 столова ложка | |
Насіння гірчиці – 2 столові ложки | |
Каррі – 1 столова ложка | |
Кардамон зелений – 5-7 шт. | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Масло рослинне – 2 столові ложки | |
Печериці свіжі – 7 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 2 цибулини | |
Часник – 1 середня головка | |
Корінь імбиру – 50 гр. | |
Ананаси консервовані – 200 гр. | |
Вершки – 300 мл | |
Сіль – за смаком |
Страва не дуже складне в приготуванні, не потребує багато часу та грошових витрат.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Змішати всі спеції.
Розтопити вершкове масло в рослинному.
Цибулю дрібно порізати.
Обсмажити цибулю на сковороді з розтопленим маслом до золотистого кольору.
Печериці порізати пластинками.
Корінь імбиру натерти на дрібній тертці. Видавити через землянку часник до імбиру і перемішати.
Додати до цибулі гриби і трохи обсмажити.
Порізати куряче філе невеликими шматочками.
Додати в сковороду до цибулі і грибів суміш спецій і обсмажити на середньому вогні близько хвилини.
Додати часник з імбиром і сіль, обсмажити близько хвилини.
Додати куряче філе і обсмажити близько 5 хвилин.
Додати консервовані ананаси і обсмажити ще 3 хвилини.
Обережно додати вершки і тушкувати під закритою кришкою близько 10-15 хвилин на маленькому вогні.
Блюдо готове. Приємного апетиту!