Куряче філе з гречкою, запечене в духовці

Куряче філе з гречкою, запечене в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курка і гречка – це продукти, які завжди є у будь-якої господині. З них можна зробити безліч страв, одне з них хочу Вам запропонувати.

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно підготувати всі інгредієнти.

Змастити форму для запікання олією.

Викласти промиту гречку і дрібно порубаний лук.

Наступний шар – курка,нарізана шматочками.

М’ясо посипати приправою хмелі-сунелі.

Промазати курку сметаною.

Налити 1,5 склянки гарячої солоної води.

Сир твердих сортів попередньо натерти на крупній тертці.

Посипати тертим сиром курку і поставити в духовку на годину.

Якщо зверху утворилася золотава скоринка – страва пора діставати з духовки.