Готувати таке блюдо можна з будь-яких видів м’яса, а також з риби, але найбільш часто для його приготування використовують курку.

Інгредієнти
| філе куряче – 320 г | |
| часточки часникові очищені великі – чотири штуки | |
| ароматне рослинне масло – три ст. ложки | |
| свіжовіджатий сік лимонний – три ч. ложки | |
| свіжий імбирний корінь довжиною до 3 см – одна штука | |
| коричневий цукровий пісок – півтори ст. ложки | |
| консервований зелений горошок – 85 г | |
| довгозерний рис – 230 г | |
| велика соковита морква – одна штука | |
| листочки свіжої м’яти – одна жменя | |
| темний соєвий соус – чотири ст. ложки | |
| соковитий помідор невеликий – одна штука | |
| червоний болгарський перець великий – одна штука |
Як приготувати Куряче соте з м’ятою і овочами
Сторінка: 1 2
