В різних кухнях світу присутній рецепт галушок (або галушок). Галушки можуть йти як самостійне блюдо з підливою до будь-якого гарніру, так і з супом.
Інгредієнти
Куряча грудка – 300 г | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Білий хліб – окраєць | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за бажанням | |
Спеції – за смаком | |
Зелень – жменя |
В різних кухнях світу присутній рецепт різних галушок (або галушок).
Галушки можуть бути прекрасним доповненням до будь-якого супу або просто до бульйону. Як друге блюдо, курячі галушки краще подавати з овочами або з соусом.
Покроковий рецепт
Грудку очистити від шкіри і кісток, нарізати на шматочки, подрібнити в блендері до стану фаршу. Додати яйце, сіль, перець мелений за смаком, розмочений м’якушка хліба і рубану зелень. Збити ще раз на блендері до досягнення однорідного стану.
За допомогою 2-х чайних ложок сформувати галушки (у вигляді овалу). Опустити їх в киплячу солону воду на 5-7 хвилин, поварити, вийняти, скласти в глибоку миску.
Готові галушки вживати в різні страви і за призначенням. Приємного апетиту!