Курячі галушки (як приготувати)

Курячі галушки (як приготувати) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В різних кухнях світу присутній рецепт галушок (або галушок). Галушки можуть йти як самостійне блюдо з підливою до будь-якого гарніру, так і з супом.

Інгредієнти

Куряча грудка – 300 г
Яйця курячі – 1 шт.
Білий хліб – окраєць
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за бажанням
Спеції – за смаком
Зелень – жменя

Як приготувати Курячі галушки (як приготувати)

В різних кухнях світу присутній рецепт різних галушок (або галушок).

Галушки можуть бути прекрасним доповненням до будь-якого супу або просто до бульйону. Як друге блюдо, курячі галушки краще подавати з овочами або з соусом.

Покроковий рецепт

Грудку очистити від шкіри і кісток, нарізати на шматочки, подрібнити в блендері до стану фаршу. Додати яйце, сіль, перець мелений за смаком, розмочений м’якушка хліба і рубану зелень. Збити ще раз на блендері до досягнення однорідного стану.

За допомогою 2-х чайних ложок сформувати галушки (у вигляді овалу). Опустити їх в киплячу солону воду на 5-7 хвилин, поварити, вийняти, скласти в глибоку миску.

Готові галушки вживати в різні страви і за призначенням. Приємного апетиту!