Курячі гомілки в рукаві

Курячі гомілки в рукаві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Курячі гомілки в рукаві

Курячі гомілки готуються в духовці досить швидко, а цей рецепт треба мати завжди під рукою тим господаркам, у яких іноді не вистачає сил або часу на приготування обіду.

Курячі гомілки, приготовані в рукаві, виходять дуже смачними і досить соковитими.

Інгредієнти:

– приправа універсальна для гарніру (чверть ч. ложок);

– гомілки курячі (вісім штук);

– великі салатні листя для оформлення (за смаком);

– приправа універсальна для курки (половина ч. ложки);

– несолоне масло вершкове м’яке (27 г);

– довгозерний рис (58 р);

– горіхове масло ароматне (три ст. ложки).

Процес приготування:

Промити добре курячі гомілки і підсушити їх, потім насипати в підготовлену миску приправу для курки, додати горіхове масло, перемішати. Змастити ароматною масляною сумішшю всі курячі гомілки, перекласти їх в рукав для запікання, закрити з обох сторін і залишити на кухонному столі приблизно на тридцять хвилин.

По закінченні вищевказаного часу перекласти згорток з курячими гомілками у форму і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на одну годину.

Остудити запечені гомілки, потім вийняти їх з рукава, після цього по інструкції відварити добре промитий рис, як тільки він буде готовий, злити з каструлі, в якій він готувався, всю зайву рідину. Насипати залишилася приправу і додати вершкове масло, перемішати, перекласти рис на блюдо, застелене салатними листям, викласти навколо курячі гомілки і подавати до столу.