Гомілки посипати приправою і замаринувати на 15 хвилин.
Можна взяти спеціальну приправу для курки або змішати самостійно з улюблених спецій.
Порізати цибулю і часник.
Розігріти на сковороді рослинне масло. Гомілки потрібно смажити на середньому вогні 20 хвилин до появи золотистого відтінку.
Додати цибулю і смажити приблизно 7 хвилин до прозорості.
Змішати вершки, часник і борошно. Ретельно розмішати, щоб позбутися від грудочок. Залити сумішшю гомілки, накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.
Коли підлива загусне, страву можна подавати з улюбленим гарніром. Якщо борошна виявилося занадто багато і підлива стала густою, як каша, то можна розбавити водою, додаючи її по трохи і ретельно перемішуючи. Консистенція підливи повинна бути, як у рідкої сметани.