Курячі грудки під вершковим соусом

Курячі грудки під вершковим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулю ріжемо підлозі кільцями, моркву ріжемо соломкою чи тремо на тертці для корейської моркви! Всі по черзі обсмажуємо на рослинному маслі…

Тепер ріжемо брусочками куряче філе! Обваляем її в борошні. І теж обсмажуємо разом з овочами! Додаємо сіль і спеції!

Обсмажуємо все разом до тих пір, поки курка не побіліє! За тим вливаємо вершки і воду, перемішуємо! даємо закипіти…

Після цього натираємо сир на крупній тертці, якщо ваш сир м’який, то покладіть його хвилин на 15 в морозилку, після чого він натрется чудово. При помішуванні розчиняємо сир в соусі!

Тушкуємо не більше 5 – ти хвилин, присипаємо зеленню і часником, після чого вимикаємо і закриваємо кришкою! Залишаємо, хай настоюється!

Тепер відварюємо пасту або будь-які макарони стільки, скільки зазначено на пачці ,відкидаємо на друшляк. Викладаємо на тарілці пасту і заливаємо соусом! Дуже приємний і вершковий соус з пастою принесе вам задоволення! Приємного вам апетиту!