Цибулю ріжемо підлозі кільцями, моркву ріжемо соломкою чи тремо на тертці для корейської моркви! Всі по черзі обсмажуємо на рослинному маслі…
Тепер ріжемо брусочками куряче філе! Обваляем її в борошні. І теж обсмажуємо разом з овочами! Додаємо сіль і спеції!
Обсмажуємо все разом до тих пір, поки курка не побіліє! За тим вливаємо вершки і воду, перемішуємо! даємо закипіти…
Після цього натираємо сир на крупній тертці, якщо ваш сир м’який, то покладіть його хвилин на 15 в морозилку, після чого він натрется чудово. При помішуванні розчиняємо сир в соусі!
Тушкуємо не більше 5 – ти хвилин, присипаємо зеленню і часником, після чого вимикаємо і закриваємо кришкою! Залишаємо, хай настоюється!
Тепер відварюємо пасту або будь-які макарони стільки, скільки зазначено на пачці ,відкидаємо на друшляк. Викладаємо на тарілці пасту і заливаємо соусом! Дуже приємний і вершковий соус з пастою принесе вам задоволення! Приємного вам апетиту!