Курячі грудки в фользі

Курячі грудки в фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо необхідні інгредієнти.

Курячі грудки ретельно вимиємо, разрежем на кожну половинки (якщо вони у Вас такі ж великі, як у мене, якщо менше, то розрізати не потрібно).

Надрежем кожну грудку посередині, нам це знадобиться для додавання гірчиці і сиру. Плюсом, це дозволить м’яса краще просочитися в соєвому соусі.

Перекладемо м’ясо в глибоку миску, додаємо соєвий соус, наситимо курку. Залишимо маринуватися на 20-25 хвилин.

Перед тим, як поставимо курочку запікатися — обсмажимо кожну сторону на максимальному вогні до появи рум’яної скоринки.

У розрізі змастимо обсмажену курку гірчичним соусом або гірчицею.

Поверх гірчиці зробимо посипання сиром. Також можна зробити посилку на засмажену шкуринку.

Поперчити м’ясо, обернем фольгою і відправляємо запікатися при температурі 180 градусів.
Готуємо 30 хвилин.