Курячі грудки з підливою

Курячі грудки з підливою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Грудки моєму, промаківающімі паперовим рушником. Ріжемо на шматочки.

Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, додаємо масло, викладаємо м’ясо. Лук очищаємо, подрібнюємо, додаємо до м’яса.

Обсмажуємо на середньому вогні, періодично помішуючи. Додаємо сіль, перець.

Додаємо води (молоко або вершки), лавровий лист. Чекаємо, коли закипить, зменшуємо вогонь. Тушкуємо 20 хвилин.

Поки гаситься м’ясо, готуємо гарнір. Готове м’ясо подаємо разом з гарніром. Приємного апетиту!