Курячі котлети з курячої грудки

Курячі котлети з курячої грудки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коли звичайні котлети набридають і хочеться різноманітності, приготуйте котлети з курячого фаршу. Соковиті, м’які, ситні і смачні вони сподобаються і дорослому чоловікові і примхливій дитині.

Інгредієнти

Куряча грудка – 250 гр.
Молоко – 0,5 ст.
Хліб білий – 1 скибочка
Яйце куряче – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 70 гр.
Олія – для смаження
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Борошно для панірування

Як приготувати Курячі котлети з курячої грудки

Для фаршу підійде куряче філе або м’якоть, зрізана з курячих стегенець. Як гарнір можна приготувати картопляне пюре, відварити рис або макаронні вироби. Для людей, що дотримують дієту, курячі котлети з салатом зі свіжих овочів стануть прекрасним повноцінним і низькокалорійним стравою до вечері.

Покроковий рецепт


Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Цибуля почистимо від лушпиння. З курячої грудки знімемо шкіру, видалимо кісточки і поріжемо на шматочки. Скибочка хліба размочим в теплому молоці.

Шматочки курки пропускаємо через м’ясорубку разом з цибулею.

Додаємо яйце, солимо, посипаємо перцем і спеціями за смаком.

Кладемо розмочені скибочки хліба і ретельно розмішуємо фарш до однорідного стану.

Ліпимо з фаршу котлетки. Щоб фарш не прилипав до рук, потрібно кожен раз змочувати долоні в холодній воді. Паніруємо заготовки в борошні.

Обсмажуємо курячі котлети в розігрітому рослинному маслі з двох боків до золотистої скоринки.

Подаємо до столу гарячими. До котлет підійде будь-який соус, майонез або кетчуп.