Для приготування курячих крилець по-американськи потрібні прості продукти.
Інгредієнти
курячі крильця – 1 кг | |
рослинна олія – 1 л | |
вершкове масло – чотири столові ложки | |
соус з кайенского перцю – п’ять столових ложок | |
селера – пучок | |
блакитний сир – 250 грам | |
майонез – 250 грам |
Як приготувати Курячі крильця по-американськи
Для початку готуємо крильця: підрізаємо їх і відокремлюємо від хрящів.
Розігріваємо олію до високої температури (близько 190 градусів). Смажимо крила по кілька штук за один раз протягом десяти хвилин.
Потім кладемо їх у духовку і зберігаємо теплими.
Розтоплюємо вершкове масло в сковороді і додаємо перцевий соус. Викладаємо крильця на тарілку, поливаємо соусом і перемішуємо.
Поки крильця готуються, ріжемо селера на смужки, а сир змішуємо з майонезом.
Подаємо до столу крила разом з селерою і сирно-майонезним соусом.
Приємного апетиту!