Курячі крильця по-американськи

Курячі крильця по-американськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування курячих крилець по-американськи потрібні прості продукти.

Інгредієнти

курячі крильця – 1 кг
рослинна олія – 1 л
вершкове масло – чотири столові ложки
соус з кайенского перцю – п’ять столових ложок
селера – пучок
блакитний сир – 250 грам
майонез – 250 грам

Як приготувати Курячі крильця по-американськи

Для початку готуємо крильця: підрізаємо їх і відокремлюємо від хрящів.

Розігріваємо олію до високої температури (близько 190 градусів). Смажимо крила по кілька штук за один раз протягом десяти хвилин.

Потім кладемо їх у духовку і зберігаємо теплими.

Розтоплюємо вершкове масло в сковороді і додаємо перцевий соус. Викладаємо крильця на тарілку, поливаємо соусом і перемішуємо.

Поки крильця готуються, ріжемо селера на смужки, а сир змішуємо з майонезом.

Подаємо до столу крила разом з селерою і сирно-майонезним соусом.

Приємного апетиту!