Курячі крильця, тушковані з овочами та картоплею

Курячі крильця, тушковані з овочами і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Така частина курочки як крильця чудово гармоніюють в стравах з багатьма продуктами. Наприклад, гарні вони з овочами та картоплею. Пропонуємо їх згасити разом.

Інгредієнти

Крильця курячі – 300 гр
Картопля – 4-5 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Масло рослинне – 40 мл
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Зелень – за смаком

Як приготувати Курячі крильця, тушковані з овочами та картоплею

Для приготування тушкованих курячих крил готуємо каструлю, підійде сотейник або глибока сковорода. З інгредієнтів крім крилець і картопляних бульб потрібно також морква, ріпчаста цибуля, свіжа зелень.

Покроковий рецепт

Отже, курячі крильця в размороженном стані промиваємо під проточною водою. Якщо присутні пір’ячко, видаляємо їх. Крила ріжемо по суглобу на частини. У каструлі підігріваємо олію, викладаємо курячі крильця. Приправляємо сіллю і чорним молотом перчиком. Починаємо піджарку на середньому вогні. Крильця пару раз перемішати.

Паралельно займемося підготовкою овочів для гасіння. Очищаємо моркву і цибулю. Подрібнюємо їх зручним для вас способом. Можна моркву натерти, цибулю порізати дрібними шматочками. Подрібнені овочі перекладаємо в каструлю до крилець. Перемішуємо, продовжуємо гасіння.

Очищаємо картоплю, ріжемо картоплини великими кубиками (часточками). Перекладаємо картопляну нарізку в каструлю.

Вливаємо кип’ячену воду, підсипаємо ще солі за смаком. Накриваємо кришкою, тушкуємо до повної готовності інгредієнтів.

Тушковані крильця з овочами і картоплею в кінці готування посипаємо посіченою свіжої зеленню.

Блюдо готове, приємного апетиту!