Курячі ніжки з хрусткою скоринкою у фользі з картоплею

Курячі ніжки з хрусткою скоринкою у фользі з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Курячі стегенця моєму, кладемо на фольгу. Обмазуємо майонезом.


Посипаємо приправами за смаком, трохи солимо. Загортаємо Фольгу. Залишаємо в холодильнику мінімум на годину.



Дістаємо з холодильника. Кладемо на деко, додаємо трохи води, закриваємо зверху ще фольгою, щоб все добре пропеклося. Ставимо в розігріту духовку на слабкий вогонь (180 градусів) приблизно на годину. Потім фольгу зверху прибираємо, додаємо вогонь, хвилин 10-15 ще готуємо, щоб ніжки трохи покрилися кіркою.




Викладаємо на плоске блюдо, подаємо гарячим. Приємного апетиту!