Страва готується дуже просто і практично без вашої участі ))
Інгредієнти
Курячі ніжки – близько 1 кг (гомілка) | |
Часник – 1-2 зубчики | |
Вино біле сухе – 3-5 ст. л. | |
Гірчиця – 3 ст. л. | |
Чебрець – 2 дес.л. | |
Сіль – за смаком |
Курячі ніжки загортаються у фольгу. Завдяки чому, куряче м’ясо виходить дуже ніжним.
Покроковий рецепт
Приготувати маринад.
У велику глибоку миску вилити вино, додати гірчицю, подрібнений часник, чебрець, сіль. Все перемішати.
Опустити курячі ніжки в маринад, перемішати, поставити на пару годин в холодильник (періодично ніжки перевертати).
Деко застелити великим шматком фольги, викласти на нього мариновані ніжки.
Щільно закрити фольгою. Поставити деко з ніжками в духовку, запікати при температурі 180 С близько 40 хвилин.
Потім деко вийняти, зняти верхній шар фольги і знову поставити в духовку до зарум’янювання ніжок.
Курячі ніжки дуже смачно подавати з часниковими картопляними часточками.
Приємного апетиту!