Курячі потрухи в вершках з консервованою кукурудзою

Курячі потрухи в вершках з консервованою кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачне блюдо. Подається з будь-яким гарніром. Ситно і зовсім не дорого.

Покроковий рецепт

Ось, що нам знадобиться.

І так приступаємо…. Наші потрошки моєму, обрізаємо все лишнє (зайве-це жир на сердечках і прожилки на шлуночках, печінка просто ріжемо як Вам зручно) гарненько просушуємо. Потрухи підготували і відклали.

Тепер чистимо цибулю і моркву. Цибулю ріжемо дрібно, кубиками. А моркву натираємо на крупній тертці. ГОТОВЕ.

Переходимо до засмажки. На сковороду виливаємо рослинне масло, чекаємо трохи, що б масло нагрілося, кладемо цибулю, потім моркву. Під кришкою обсмажуємо, овочі повинні стати золотисті.

Після додаємо наші потрухи в сковорідку і смажимо на маленькому вогні.Не забуваємо помішувати. Коли потрошки поміняли колір(так як на фото), додаємо 1 склянку води.Солимо, перчимо за смаком. Тушкуємо хвилин 10-15.

Після того як вода випарувалася, додаємо наші вершки і кукурудзу. І тушкуємо 5 хвилин.

І в кінці прикрашаємо нашу страву кропом.

Приємного апетиту.