Курячі рубані котлети з сиром

Курячі рубані котлети з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Класичний рецепт рубаних котлет всім відомий, але можна спробувати внести новий виток та гаму смаку в це блюдо.

Покроковий рецепт

Готуємо куряче філе, моєму його і зачищаємо, потім нарізаємо середніми кубиками. Також дрібно нарізаємо цибулю, інгредієнти складаємо в глибоку мисочку.

На дрібній тертці натираємо плавлений сирок. Для того, щоб сир не лип до рук і не був занадто м’яким існує одна маленька кулінарна хитрість: за хвилин 15 до використання покласти сирок в морозильну камеру, після цього його можна буде швидко і просто додати в блюдо.


Додаємо в миску з філе і цибулею плавлений сирок, борошно, яйця, майонез, сіль і перець за смаком, можна також додати свої улюблені приправи для курки. Все ретельно перемішуємо.

Розігріваємо сковороду, наливаємо масло і викладаємо ложкою наше приготоване м’ясне тісто, смажимо на середньому вогні з двох сторін.

Страва готова! Швидко, просто, смачно і соковито! Можна подавати з будь-яким гарніром, або ж просто на закуску. Приємного апетиту!