Курячі сердечка під травами. Корисне і нехитре блюдо на обід або вечерю.
Інгредієнти
Курячі сердечка – 1 кілограм | |
Сіль, перець і спеції – за смаком | |
Кунжут і гарбузове насіння – 1 столова ложка Насіння можна подрібнити в кавомолці або за допомогою блендера. | |
Прованські трави – за смаком |
Не всі люблять субпродукти.Але курячі серця володіють приємним і ніжним смаком, які не залишить нікого байдужим. Страву можна готувати як основну, або як доповнення до салату з овочів або гарніру. Курячі сердечка є бюджетним джерелом білка, необхідний для правильного травлення та метаболізму.
Покроковий рецепт
Курячі сердечка необхідно добре промити і очистити від судин, плівочок і жиру.
Субпродукти перекласти в глибоку ємність і посолити. Залишити в холодильнику на 15 хвилин, прикривши харчовою плівкою.
Дістати сердечка, і добре перемішати зі спеціями. Субпродукти повинні повністю просочитися травами.
Суміш необхідно поперчити і трохи збризнути маслом.
Сковорідку розігріти, покласти туди курячі субпродукти. Закуску необхідно постійно перемішувати, так як трави можуть швидко пригоріти.
Гаряче блюдо посипати кунжутом і насінням.
Приємного апетиту!