Курячі сердечка з устричним соусом

Курячі сердечка з устричним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Перед приготуванням курячі сердечка необхідно помити і обсушити паперовим рушником. Необхідно зрізати весь видимий жир, інакше у вас блюдо просто потоне в жирі. Після видалення жиру, розріжте сердечка вздовж і вичистіть наявні згустки крові.

Після того як очистіть курячі сердечка їх необхідно скласти в чашку і залити молоком. (Є ще варіант використовувати замість молока газовану воду, виходить теж смачно). Залишити вимочуватися сердечка під молоком на 30 хвилин при кімнатній температурі.



Помити і почистити цибулю, нарізати його півкільцями (Спосіб нарізки цибулі кожен вибирає для себе сам, я дуже люблю цибулю саме нарізану півкільцями) . Розтопити на сковороді на повільному вогні вершкове масло і рослинна. Обсмажити на цьому маслі цибулю до м’якості.

Злити молоко, трохи віджати сердечка і акуратно перекласти сердечка на сковороду до обжарюваному луку. Додати устричний соус, сіль і перемішати. Закрити кришкою і на повільному вогні протягом 10-12 хвилин тушкувати в сковороді.

Прибрати кришку зі сковороди, додати вогонь в половину від того на якому готували, додати улюблені спеції і під наглядом ще протягом 3-х хвилин гарненько прожарити. Вся зайва рідина випарується і вийде густий соус.

Подавати тушковані сердечка найкраще з макаронами або картопляним пюре. Приємного апетиту!