Блюдо для любителів гостренького. Воно виходить гостро-солодке. Рецепт привезений з Таїланду.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти.
Шлуночки очистити і помити, відправити в киплячу воду. Варити 35-40 хвилин. Не солити.
Поки шлунки варяться, порізати дрібно цибулю і обсмажити до злегка золотистого кольору.
Печериці порізати кубиками і додати до цибулі. Обсмажити близько 5 хвилин.
Імбир потерти на дрібній тертці.
Часник видавити через землянку і додати до імбиру, перемішати.
Гострий перець порізати на три частини.
Кінзу дрібно порізати.
Змішати чорний мелений перець, кориця, кмин, коріандр, насіння гірчиці і зіру.
Додати гострий перець в сковороду і смажити близько хвилини.
Потім додати імбир, змішаний з часником, і теж обсмажити близько хвилини.
Додати змішані спеції і обсмажити близько 20-30 секунд, весь час помішуючи.
Відварені шлунки дрібно порізати.
Додати шлунки в сковороду, залити соєвим соусом, змішаним з медом. Все перемішати. Додати приблизно 0,5 склянки бульйону від варіння шлунків. Готувати приблизно 10 хвилин під закритою кришкою на маленькому вогні.
Додати кінзу і готувати ще 2-3 хвилини.
Блюдо готове. Подавати краще з рисом. Приємного апетиту.