Курячі шлунки по-тайськи

Курячі шлунки по-тайськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо для любителів гостренького. Воно виходить гостро-солодке. Рецепт привезений з Таїланду.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти.

Шлуночки очистити і помити, відправити в киплячу воду. Варити 35-40 хвилин. Не солити.


Поки шлунки варяться, порізати дрібно цибулю і обсмажити до злегка золотистого кольору.


Печериці порізати кубиками і додати до цибулі. Обсмажити близько 5 хвилин.

Імбир потерти на дрібній тертці.


Часник видавити через землянку і додати до імбиру, перемішати.

Гострий перець порізати на три частини.

Кінзу дрібно порізати.


Змішати чорний мелений перець, кориця, кмин, коріандр, насіння гірчиці і зіру.

Додати гострий перець в сковороду і смажити близько хвилини.

Потім додати імбир, змішаний з часником, і теж обсмажити близько хвилини.

Додати змішані спеції і обсмажити близько 20-30 секунд, весь час помішуючи.

Відварені шлунки дрібно порізати.

Додати шлунки в сковороду, залити соєвим соусом, змішаним з медом. Все перемішати. Додати приблизно 0,5 склянки бульйону від варіння шлунків. Готувати приблизно 10 хвилин під закритою кришкою на маленькому вогні.

Додати кінзу і готувати ще 2-3 хвилини.

Блюдо готове. Подавати краще з рисом. Приємного апетиту.