Моєму і крупно ріжемо курячу грудку.
Чистимо і ріжемо цибулю і часник.
Подрібнюємо курку, цибулю і часник в блендері, додавши молока.
До фаршу додаємо оливкову олію, куркуму, червоний і чорний перець і сіль. Все добре перемішуємо.
Фарш загортаємо в харчову плівку, формуючи сосиски. Хвостики добре скручуємо. Я на одну сосиску використовувала дві столові ложки фаршу. Отримані сосиски можна заморозити, а потім, знявши плівку смажити, варити або запікати.
Або ж все сосиски можна відразу ж відварити. Для цього сосиски кидаємо в каструлю з водою. Воду доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин.
Дістаємо сосиски з окропу, даємо охолонути. Після цього з них можна зняти плівку. Сосиски можна їсти вареними або підсмажити їх. Частину можна заморозити вже звареними.