Курячі сосиски

Курячі сосиски – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моєму і крупно ріжемо курячу грудку.

Чистимо і ріжемо цибулю і часник.

Подрібнюємо курку, цибулю і часник в блендері, додавши молока.

До фаршу додаємо оливкову олію, куркуму, червоний і чорний перець і сіль. Все добре перемішуємо.

Фарш загортаємо в харчову плівку, формуючи сосиски. Хвостики добре скручуємо. Я на одну сосиску використовувала дві столові ложки фаршу. Отримані сосиски можна заморозити, а потім, знявши плівку смажити, варити або запікати.

Або ж все сосиски можна відразу ж відварити. Для цього сосиски кидаємо в каструлю з водою. Воду доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин.

Дістаємо сосиски з окропу, даємо охолонути. Після цього з них можна зняти плівку. Сосиски можна їсти вареними або підсмажити їх. Частину можна заморозити вже звареними.