Рецепт курячих стегенець в пікантному соусі досить простий, так що буде під силу приготувати навіть недосвідченій господині. Подавайте з улюбленим гарніром або овочевим салатом.
Інгредієнти
Курячі стегна 1 кг | |
Майонез – 3 ст. л. | |
Чорний перець – за смаком | |
Сіль – 1/2 ч. л. | |
Суха аджика – 1 ч. л. | |
Гірчиця – 1 ст. л | |
Соєвий соус – 1 ст. л. |
Страви з курячого м’яса вважаються легкими, тому стегенця в поєднанні з соусом відмінно підійдуть для вечері. Соєвий соус надає той самий чарівний аромат, а гірчиця – специфічну гостроту.
Покроковий рецепт
Промити куряче стегно. Розморозити, якщо заморожені стегна.
Приготувати необхідні інгредієнти для соусу.
Всі інгредієнти змішати: гірчиця, майонез, перець, соєвий соус, аджика.
Соусом промазуємо кожен шматочок м’яса і залишаємо на 20-30 хвилин.
Готуємо під кришкою 20 хвилин з одного боку і 20 хвилин з іншого. М’ясо виходить соковитим і ароматним.