Курячі стегна, фаршировані грибами

Курячі стегна, фаршировані грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для курячих стегон важливо вибрати м’ясо з щільною і м’якою шкіркою, щоб шпажка увійшла легко.

Інгредієнти

Курячі стегна 1 кг
Гриби – 500 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Майонез – 400 г
Сметана – 300 г
Приправи

Як приготувати Курячі стегна, фаршировані грибами

Курячі стегна з грибами – гаряче, до якого піде будь-який гарнір. Нежирне страву можна поєднувати з овочами, крупами або салатами. Холодні і гарячі закуски будуть вдало виглядати поряд з таким шедевром.

Покроковий рецепт

Спочатку нарізаємо дрібно гриби і цибулю. Чим дрібніше, тим легше загорнути в м’ясо.

Спочатку нарізаємо дрібно гриби і цибулю. Чим дрібніше, тим легше загорнути в м’ясо.

Розкладаємо м’ясо так, щоб можна було змастити сметаною і майонезом. Для цього знадобиться половина інгредієнтів. Решта піде на соус. Змащуємо першим шаром – сметаною.

Викладаємо гриби. Змащуємо другим шаром – майонезом.

З’єднуємо шпажками кінці шкурок, загортаючи м’ясо. Обсмажуємо 5-10 хвилин, щоб схопилося.

Готуємо соус – майонез і сметану змішуємо в пропорції 1:1 і додаємо спеції.


Викладаємо шматочки м’ясо на деко і обмазуємо соусом. Якщо залишилися гриби, розкладаємо їх між стегенцями.

Відправляємо в духовку на 30 хвилин. Випікати при 180 градусах без конвекції.