Курячі стегна, фаршировані грибами

Курячі стегна, фаршировані грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спочатку нарізаємо дрібно гриби і цибулю. Чим дрібніше, тим легше загорнути в м’ясо.

Спочатку нарізаємо дрібно гриби і цибулю. Чим дрібніше, тим легше загорнути в м’ясо.

Розкладаємо м’ясо так, щоб можна було змастити сметаною і майонезом. Для цього знадобиться половина інгредієнтів. Решта піде на соус. Змащуємо першим шаром – сметаною.

Викладаємо гриби. Змащуємо другим шаром – майонезом.

З’єднуємо шпажками кінці шкурок, загортаючи м’ясо. Обсмажуємо 5-10 хвилин, щоб схопилося.

Готуємо соус – майонез і сметану змішуємо в пропорції 1:1 і додаємо спеції.


Викладаємо шматочки м’ясо на деко і обмазуємо соусом. Якщо залишилися гриби, розкладаємо їх між стегенцями.

Відправляємо в духовку на 30 хвилин. Випікати при 180 градусах без конвекції.