Курячі стегна на сковороді

Курячі стегна на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва не дуже складне в приготування. Інгредієнти для його можна знайти практично в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування стегенець.

Часник видавити через землянку.

З стегенець зняти шкіру.

Додати до часнику чорний мелений перець, мелений імбир, чікен масалу, насіння гірчиці.


Додати майонез і сіль, добре перемішати. Маринад готовий.

Замаринувати стегна на 1 годину в маринаді.


Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити стегна з двох сторін, закрити кришкою сковороду і протушкувати стегна близько 20 хвилин.

Стегна готові. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!