Як готувати:
Куру моєму, натираємо сіллю, перцем. Відкладаємо.
Картоплю ретельно миємо, так як чистити її не потрібно. А скрипіти піском на зубах задоволення ще те.
Ріжемо картоплини уздовж. Виходять у нас 6 половинок. Красивих і чудових.
Гріємо духовку до 180-200 градусів.
Беремо деко.
На нього викладаємо картоплю. Шкіркою вниз, зрізом вгору. Солимо, перчимо, змащуємо майонезом.
Курку добре змащуємо майонезом. Укладаємо поруч з картоплею.
Якщо стегна великі, то можна потикати ножем, щоб швидше пеклися. Інакше може картопля вже приготуватися, а курка усередині бути сирою. Тремо сир На тертці.
І посипаємо зверху і курку та картоплю.
Складаємо це справа хвилин на 20-25 в духовку. Дивитися потрібно просто — протикаємо курку, якщо крові немає, то готово. Дуже смачно і добре. Приємного апетиту!