Курячі стегна з картоплею, запечені в духовці

Курячі стегна з картоплею, запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як готувати:
Куру моєму, натираємо сіллю, перцем. Відкладаємо.
Картоплю ретельно миємо, так як чистити її не потрібно. А скрипіти піском на зубах задоволення ще те.

Ріжемо картоплини уздовж. Виходять у нас 6 половинок. Красивих і чудових.
Гріємо духовку до 180-200 градусів.

Беремо деко.
На нього викладаємо картоплю. Шкіркою вниз, зрізом вгору. Солимо, перчимо, змащуємо майонезом.
Курку добре змащуємо майонезом. Укладаємо поруч з картоплею.

Якщо стегна великі, то можна потикати ножем, щоб швидше пеклися. Інакше може картопля вже приготуватися, а курка усередині бути сирою. Тремо сир На тертці.
І посипаємо зверху і курку та картоплю.

Складаємо це справа хвилин на 20-25 в духовку. Дивитися потрібно просто — протикаємо курку, якщо крові немає, то готово. Дуже смачно і добре. Приємного апетиту!