Курячі стейки на сковроде-гриль – ніжне м’ясо на швидку руку!
Інгредієнти
Соєвий соус – 50 мл | |
Ром – 20 мл | |
Часник – за смаком | |
Суміш перців – за смаком | |
Курячі стегна – 2 шт. | |
Сіль – за смаком |
Стейки з курячого стегна в часниково-соєвому соусі з ромом – це смачна і апетитна м’ясна закуска-аперитив. Соковите Блюдо, ситне і пікантне, а головне – швидке в приготуванні!
Покроковий рецепт
Філе курячого стегна трошки присолити і поперчити сумішшю мелених перців. Не потрібно солити на свій смак, так як соєвий соус солонуватий сам по собі.
Змішати соєвий соус із ромом. Можна додати мелений чилі або мелений імбир – за бажанням.
Всипати подрібнений часник. Можна використовувати як зрілі часникові стрілки, так і зрілі часникові зубки. Перемішати соус.
Занурити в часникову заправку куряче м’ясо і залишити на чверть години. По закінченню часу вийняти курку з соусу, прибравши з м’яса зелень, щоб вона не підгоріла. Обсмажити стейки на сковороді гриль або барбекю.
Подавати ароматні, м’які і соковиті стейки до столу! М’ясо виходить ніжним і пікантним, солодко-гострий, з тонким часниковим ароматом.
Такі стейки гарні з червоним вином і руколою. Приємного апетиту!