Для того, щоб блюдо вийшло смачним, треба правильно підготувати м’ясо. Філе промиємо під проточною водою. Видаляємо всі кісточки і плівки. Нарізаємо впоперек волокон шматками розміром близько 1,5-2 сантиметри.
Відіб’ємо шматки курячого філе кухонним молотком. Ретельно відбиваємо філе з двох сторін, для того щоб м’ясо було ніжніше і соковитіше.
Натремо сир на дрібній тертці. Сорт сиру використовуємо по своєму смаку. Але якщо беремо сир солоного сорту, потрібно бути обережніше з додаванням солі, щоб не пересолити відбивні.
У глибоку тарілку розіб’ємо яйця, додамо молоко і сіль. В окрему ємність висипаємо борошно.
Обвалюємо з двох сторін курячі відбивні спочатку в борошні.
Далі проробляємо теж саме в яєчно-молочної суміші.
І останнє – в сирі.
Розігріваємо Сковороду, додаємо рослинне масло. Викладаємо відбивні. М’ясо обсмажуємо з двох сторін. Куряче філе готується дуже швидко. З цього, кожну сторону обсмажуємо близько 2 хвилин, м’ясо має підрум’янитися.
Готові відбивні в сирній обсипання викладаємо на тарілку для подачі. Філе чудово поєднується з овочами, з цього, в якості прикраси страви можна використовувати саме їх. Приємного апетиту!