Курячий бульйон в мультиварці

Курячий бульйон в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ретельно моєму тушку курчати бройлера. Занурюємо її в чашу мультиварки, кладемо моркву, цибулю і заливаємо водою до максимальної позначки. В залежності від моделі мультиварки кількість розміщеній води може змінюватись.

Додаємо в чашу сіль, накриваємо мультиварки кришкою і виставляємо програму «бульйон». Мультиварка BORK розчищала час готування на 40 хвилин. Якщо такої програми немає, то вибираємо варіння на 1 годину.


По закінченні програми бульйон готовий. Однак необхідно проробити ще кілька кроків. Першим ділом вдаряємо моркву і цибулю (вони нам більше не потрібні), а сам бульйон проціджуємо зручним для вас способом.


Тепер бульйон точно готовий до вживання. Подавати його можна з грінками і зеленню. Не забудьте покласти в тарілку і шматочок курячого м’яса. Приємного апетиту!