Добре промиваємо курячі ніжки. По-максимуму прибираємо частини, які можуть зробити бульйон каламутним або нечистим.
Ставимо в каструлю воду: набираємо більше, ніж просто для варіння (на 5-7 сантиметрів вище закритій курки).
Спочатку доводимо курку до кипіння, потім відключаємо і ставимо на мінімальний вогонь.
У цьому стані курка повинна варитися не менше півтора годин.
Сіль на цьому етапі не додаємо.
Після того, як бульйон став більш-менш наваристим (приблизно на 40 хвилині), зціджуємо його в окрему миску через сито, потім назад в каструлю і ставимо варитися далі.
(На фото показала бульйон, витягнувши курку, щоб було видно, яким чистим він повинен бути).
Ріжемо моркву кругляшками, цибулю відокремлюємо і ріжемо великими перами.
Робимо грінки: ріжемо на кубики або прямокутники хліб, трохи промокаємо в оливковій олії (це дозволить придбати хліб запашний аромат).
Трьом сир і подрібнюємо для зручності в посипання.
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Ми будемо пекти кожну сторону грінки з сиром. Тому на кожну сторону по черзі додаємо сир і відправляємо в духовку. Ось що в результаті повинно вийти.
В наш бульйон додаємо цибулю і моркву, варимо на мінімальному вогні до стану готовності моркви, солимо.
Варимо яйця, ріжемо на половинки і додаємо разом з грінками в бульйон.