Крем-суп з курки, ситне і не калорійне блюдо.
Інгредієнти
Куряча гомілка – 2шт | |
Картопля – 5 шт середнього розміру | |
Цибуля ріпчаста – 1шт або декілька, якщо цибулини маленького розміру | |
Морква – 2 шт або одна велика | |
Часник – 2 зубчики | |
Сир – 150-200 гр | |
Лавровий лист – 1-2 листа за смаком | |
Сіль, перець, інші спеції за смаком – щіпка в даному рецепті були використані хмелі-сунелі, коріандр, чорний перець, сушена зелень | |
Рослинне масло – 1/2 їдальні ложки |
Рецепт простий у виконанні. Не віднімає багато часу і сил.
Покроковий рецепт
Крем-суп краще всього готувати на другому бульйоні. Беремо каструлю, заливаємо курячу гомілку водою, доводимо до кипіння. Після закипання, зливаємо воду, моєму каструлю і варимо ще раз, до готовності.
Картоплю і моркву миємо, чистимо й нарізаємо на шматочки середнього розміру. Цибулю і часник дрібно шаткуємо.
На невеликій кількості рослинного масла, обсмажуємо цибулю з часником.
Моркву і картоплю відправляємо в бульйон і варимо до готовності.
Поки овочі варяться, займемося курячої гомілкою. Знімаємо м’ясо з кістки і дрібно ріжемо.
Варені овочі і смажену цибулю подрібнюємо до стану пюре. Змішуємо в каструлі з курячим м’ясом і бульйоном.
Дрібно трьом сир. Висипаємо в каструлю з супом-пюре і розігріваємо, не доводячи до кипіння і, постійно помішуючи.
Крем-суп готовий. За смаком, можна додати сметану і/або свіжу зелень. Приємного апетиту.