Дуже смачний і ніжний салат. Доповнить будь-який святковий стіл.
Інгредієнти
Куряче філе – 500 гр | |
Сир – 200 гр | |
Ананас консервований – 1 банка | |
Чорний перець – щіпка | |
Часник – 4 зубчики | |
Майонез – 5 столових ложок |
Цей салатик підійде тим, хто любить незвичайне поєднання продуктів у страві. Він одночасно ніжний і пікантний. Він дуже ситний і простий у приготуванні.
Покроковий рецепт
Нам знадобляться:
Курячу грудку необхідно відварити в солоній воді з лавровим листом. Вар займає не менше півгодини, чим довше курочка вариться, тим ніжніше вона виходить. Охолоджену курочку необхідно порвати на дрібні шматочки або порізати. Все залежить від Вашого уподобання. Я її рву, так ніжніше виходить.
Займемося ананасами. У мене ананас кільцями, необхідно нарізати їх дрібними шматочками. Якщо у Вас ананас шматочками, то різати не потрібно. Розрізаємо і додаємо до курочці.
Сир необхідно натерти на крупній тертці.
Часник очищаємо. Кількості часнику ви можете регулювати самі. Як Вам подобається більше, я люблю часник і з задоволенням додаю побільше.
Сир викладаємо в ємність з майбутнім салатом.
Часник видавлюємо в майбутній салат, додаємо перець, все перемішуємо.
Заправляємо майонезом. Майонезу потрібно багато, так як салат курочка вбирає його у великій кількості. Салат виходить сухуватий, якщо недостатньо додати майонезу.
Салат готовий, його необхідно помістити в холодильник на пару годин, щоб часник дав сік і салат добре просочився. Приємного апетиту!