Отже, куряче м’ясо у нас охололо, приймемось його подрібнювати. Нарізаємо відварене куряче м’ясо у формі дрібних шматочків. Перекладаємо нарізку з курячого м’яса в миску.
Зі свіжого огірочка зрізаємо тонко шкірку. Перекладаємо огірок на обробну поверхню, щоб нарізаємо його дрібними кубиками. Додаємо огіркову нарізку в миску до курки.
Дуже ретельно миємо редиску. Зрізаємо хвостики. Подрібнюємо редиску в залежності від розміру коренеплоду півкільцями або чверть кільцями. Додаємо редиску до решти інгредієнтів салату.
Зерна консервованої кукурудзи викладаємо спочатку на сито, щоб злити сік, а потім вже кладемо в миску.
Сир твердих сортів подрібнюємо за допомогою середньої терки.
Додаємо до інгредієнтів майонез, доповнюємо їх подрібненим кропом, солимо, кидаємо трохи перчика.
Залишилося тільки інгредієнти перемішати. Салат з куркою і редискою готовий.
Приємного всім апетиту!