Перчик дає яскравий колір супу і цікавий аромат!
Інгредієнти
куряче філе – 500 гр | |
солодкий перець – 1 шт я використовувала великий | |
цибуля – 1 шт | |
помідор – 2 шт | |
картопля – 3 шт | |
сіль, перець – за смаком | |
петрушка, кріп – пучок | |
рослинна олія – 4 ст л |
Курячий суп – це досить поширене страви, яке в основному готується з локшиною і яйцем. Я ж хочу поділитися з вами рецептом смачного курячого супу з солодким болгарським перцем. Суп дуже просто готується. Виходить наваристим і приємним на смак.
Покроковий рецепт
Підготуємо бульйон. Куряче філе промити під холодною водою. Потім помістити в каструлю. Посолити і відварити до готовності.
Тим часом готуємо зажарку для супу. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії.
Перець, помідори і картоплю нарізаємо соломкою. Потім додаємо нарізані овочі до смаженій луку. Смажимо, постійно помішуючи 7-10 хвилин.
З бульйону дістаємо філе, нарізаємо на невеликі шматочки і додаємо тушкуватися до овочів. Тушкуємо все це ще приблизно 5-7 хвилин. Смажимо так само постійно помішуючи, щоб нічого не пригоріло. Якщо буде необхідно, можна додати ще олії.
Тепер додамо нашу зажарку в бульйон, убавим вогонь, накриємо кришкою і будемо варити ще 5 хвилин. Потім вимкнемо вогонь, щільно закриємо кришку і потрібно дати супу настоятися хвилин 15-20. При подачі в тарілку порубати зеленню Ароматний суп готовий!