Легкий у всіх сенсах курячий суп локшина.

Інгредієнти
| Куряча грудка – 1 шт. | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Морква – 1 шт. | |
| Рослинне масло – для смаження | |
| Картопля – 4-6 шт. | |
| Локшина – 0,5 чашки дрібна | |
| Сіль – за смаком | |
| Зелень – жменя (січеною) | |
| Мелений чорний перець – за бажанням | |
| Спеції – за смаком (при бажанні) |
Небагато знайдеться страв апетитніше і ситніше димлячої тарілки домашнього супу. Курячих супів в кулінарії існує безліч. Найпоширеніший варіант рецепту курячий суп з локшиною або вермішеллю. Вермішель краще готувати самостійно, але можна використовувати і куплену в магазині. Я дуже люблю ароматний курячий суп, особливо гарячий, щойно зварений…
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти. Зварити бульйон на курячій грудці.

Почистити, порізати картоплю. Цибулю почистити, дрібно порізати кубиками. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці.

Цибулю обсмажити на розігрітому рослинному маслі до золотистого кольору.

Додати терту моркву і смажити до моменту поки вона не стане жовтою (таким чином вона дасть супу приємний сонячний колір).

У бульйон кинути картоплю. Варити до готовності хвилин 15 (все залежить від сорту картоплі). Не допускайте, щоб суп сильно кипів, це призводить до того, що продукти сильно розварюються, втрачають форму і бульйон стає каламутним. Додати зажарку, посолити і додати за смаком спеції. Наприкінці варіння закинути локшину і перемішати. Варити 1-2 хвилини. Зняти з вогню, інакше лапшичка розвариться.

Подавати суп – локшину в глибокій тарілці або супниці, злегка присипавши зеленню і свіжомеленим перцем. Приємного апетиту!
