Курячий суп з булгуром

Курячий суп з булгуром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування супу нам знадобиться куряче м’ясо, картоплю, цибулю, моркву і крупа булугур. А також каструля, розміром 3,5 л.

Каструлю покласти курку, залити холодною водою і чекати до закипання. Під час закипання обов’язково зняти пінку.

Тим часом, нарізати картоплю невеликими кубиками.

Цибулю і моркву порізати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору на рафінованій соняшниковій олії. Також, можна додати трохи вершкового масла.

Добре крупу промити під проточною водою.

Коли м’ясо закипіло, і ви вже зняли всю пінку, потрібно дати покипіти на середньому вогні близько п’яти хвилин, після чого додати картоплю, закип’ятити, також почекати 5 хвилин і додати крупу.
Після цього залишити варитися суп 20 хвилин.

Після 20 хвилин варіння додати цибулю з морквою, посолити, за бажанням додати перець горошком і дати ще проваритися близько 10 хвилин.

Вимкнути суп. Налити в тарілку, дати трохи охолонути і подавати до столу.
Суп виходить дуже смачним, корисним і найголовніше, що крупа булгур дає хорошу насичуваність. А також, сприятливо діє на шлунок і кишечник.
Всім приємного апетиту!