Курячий суп з галушками

Курячий суп з галушками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе порізати шматочками. Закип’ятити в каструлі воду і закинути у воду м’ясо. Варити 15 хвилин. І періодично прибирати пінку.

Другий етап:
Поки курка вариться, треба почистити картоплю. Порізати на невеликі кубики. закинути картоплю в каструлю.

Коли картопля наполовину зварилася (приблизно 10 хвилин, все залежить від сорту), додати в каструлю макарони. Не забудьте додати сіль, перець і лавровий лист.

Поки м’ясо з картоплею варяться, зробити засмажку. Для цього цибулю порізати кубиками. Сковороду поставити на вогонь, налити соняшникову олію і додати дрібненько порізану цибулю. Смажити до золотистого кольору. Поки цибуля смажитися, чистимо моркву, ріжемо кубиками. Коли цибуля стане м’якою, додаємо моркву пасеруємо ще 2 хвилини, потім знімаємо з вогню.

У каструлю з супом додаємо зажарку. І приймемось за тісто. Беремо тарілку і розбиваємо яйце, додаємо трохи солі і перцю. Збиваємо виделкою яйце, додаємо борошно, постійно помішуючи виделкою. Тісто має бути густим.

Щоб зробити галушки, беремо столову ложку, змочену в холодній воді. Столовою ложкою набираємо трохи тіста і за допомогою чайної ложкою ссаживаем тісто в киплячий суп. Тісто потрібно брати ¼ від столової ложки, так як при варіння галушки збільшуються. Коли все тісто додали в каструлю і варимо до готовності.

В кінці варіння додаємо зелений горошок. Пробуємо на смак (якщо необхідно, додати сіль, спеції). Варимо 3 хвилинки і знімаємо з вогню. Суп готовий!