Супчики – вельми корисні для шлунків. І гаряче і смачно.
Сьогодні було дано завдання – зварити суп. Завдання не дуже, але все ж не хочеться повторюватися занадто часто. В морозильнику були всілякі овочі, у шафці рисова локшина. Не вистачало тільки курячого філе.
Вийшов у магазин і купив.
Отже, що в інгредієнтах:
Овочева суміш швидкої заморозки: (капуста брюссельська(якщо не помиляюся), морква, перець болгарський, цибуля, печериці, квасоля стручкова, куряче філе, кардамон, лавровий лист,перець горошком, локшина рисова.
Процес приготування:
Миємо та ріжемо філе
Овочі дістати і насипати скільки потрібно, щоб потім не копатися.
Локшину залити холодною водою, нехай стоїть.
У каструлю налити води. Туди відразу закинути курку.
Включити вогонь, додати лавровий лист, кардамон і перець горошком. До речі про кардамон. Почав його використовувати нещодавно в супах. Вірніше після Таїланду. Дуже приємний присмак і аромат дає бульйону.
Рисова локшина вже м’яка, це добре, нехай ще валяється.
Завжди з магазинної курки офігенне кількість піни. Чим вони їх годують? Разом з піною видаляємо і лавровий лист і перець горошком. Кардамон можна залишити.
Закипіло – вкидаємо овочі і додаємо сіль.
Перемішуємо
доводимо до кипіння і загалом суп готовий. Він дуже швидко робиться. Додаємо зелень кропу, петрушки і зелену цибулю.
Зливаємо воду з локшини. у тарілку для супу кладемо рисової локшини рівно стільки, скільки бажає пацієнт.
І зверху насипаємо суп.
Так як рисова локшина витримана в холодній воді і розм’якшена, то досить окропу бульйону для того, щоб локшина приготувалася за хвилину
Рекомендую ще за смаком додати в тарілку соєвого соусу.
Приємного апетиту!!!!