Відварити курячу грудку до готовності. Відварену грудинку вийняти, остудити, очистити від шкіри і кісток. М’ясо порізати на шматочки. Бульйон процідити.
Почистити моркву і цибулю. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на дрібній тертці. Обсмажити овочі на олії до золотистого кольору.
Почистити картоплю, порізати кубиками. У киплячу воду закинути порізану картоплю. Варити до напівготовності (хвилин 10-15).
Додати зажарку, за смаком посолити.
Потім в каструлю висипати пасту (пасту я брала дрібну, у вигляді черепашок, але можна замінити на локшину або інші дрібні макаронні вироби). В залежності від виду макаронів збільшити або зменшити час варіння.
Закинути раніше підготовлене куряче м’ясо. Варити суп з пастою до повної готовності (близько 5 хвилин).
У готовий курячий суп додати дрібно порубаний кріп. Подавати суп з макаронами до столу. Приємного апетиту!