Курячий суп з рисом

Курячий суп з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наваристий курячий суп з рисом відмінно підійде для дитячого меню.

Покроковий рецепт

Приготуйте трохи рису, відварити його з невеликою кількістю масла.

Дві курячі грудки (з шкірою і кістками) відварити в 2-х літрах води з курячими бульонными кубиками (близько 20 хвилин).

Готове м’ясо остудити, відокремити кістки і шкіру і нарізати кубиками.

Цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками. Те ж саме проробити з болгарським перцем і селерою.

Обсмажити на 2 ст. л. олії овочі (5 хвилин), потім додати курку, смажити ще 2-3 хвилини. Відкласти.

У невеликій сковороді розтопити 4 столові ложки вершкового масла. Додати борошна, смажити на слабкому вогні до загусання.

Потім додати борошняну заправку в каструлю з курячим супом. Добре перемішати.

У курячий суп висипати овочеву зажарку і рис, посолити, поперчити (за смаком). Дати поваритися 10-15 хвилин. Подавати до столу, розлив по тарілках. Приємного апетиту!