Наваристий курячий суп з рисом відмінно підійде для дитячого меню.
Покроковий рецепт
Приготуйте трохи рису, відварити його з невеликою кількістю масла.
Дві курячі грудки (з шкірою і кістками) відварити в 2-х літрах води з курячими бульонными кубиками (близько 20 хвилин).
Готове м’ясо остудити, відокремити кістки і шкіру і нарізати кубиками.
Цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками. Те ж саме проробити з болгарським перцем і селерою.
Обсмажити на 2 ст. л. олії овочі (5 хвилин), потім додати курку, смажити ще 2-3 хвилини. Відкласти.
У невеликій сковороді розтопити 4 столові ложки вершкового масла. Додати борошна, смажити на слабкому вогні до загусання.
Потім додати борошняну заправку в каструлю з курячим супом. Добре перемішати.
У курячий суп висипати овочеву зажарку і рис, посолити, поперчити (за смаком). Дати поваритися 10-15 хвилин. Подавати до столу, розлив по тарілках. Приємного апетиту!