Курячий суп зі спаржевої квасолею і авокадо

Курячий суп зі спаржевої квасолею і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Курячий суп з спаржевої квасолею і авокадо

Ароматний курячий суп представляємо вам сьогодні. Приготувати його можливо лише за півгодини. Доповнить страву хрустка спаржа і авокадо. Спробуйте обов’язково і ви не пошкодуєте.
300 грам курячого філе;
спеції;
100 грам спаржевої квасолі;
50 грам білого хліба;
одне авокадо;
оливкова олія.
1. Куряче філе надішліть в каструлю варитися на повільному вогні протягом години.
2. Перебити курячий суп блендером і приправте спеціями.
3. Білий хліб наріжте тонкими трикутниками. Кожен з них обсмажте до грінки на сковороді гриль.
4. Спаржеву квасолю також обсмажте на сковороді гриль.
5. Авокадо наріжте скибочками.
6. Готовий суп розлийте по тарілках. Зверху покладіть шматочок хліба, а в середину, трохи квасоля. Прикрасьте блюдо скибочкою авокадо.