Курячий суп

Курячий суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перше що потрібно зробити – поставити варитися курку. Наливаємо в каструлю 1,5 літра води і додаємо в моєму випадку 3 курячі гомілки. Для більш пісного супу потрібно взяти філе курячої грудки. Варимо 20 хвилин.

Поки бульйон закипає, чистимо овочі.

Цибулю ріжемо маленькими кубиками. Морква трьом на великій тертці. Відправляємо в розігріту сковороду з рослинним маслом. Смажимо до готовності, трохи золотистої скоринки. Пересмажувати не варто, так як присмак погорілого зіпсує весь суп.

Після того як зварилася курка, потрібно дістати і відокремити м’ясо від кістки.

Потім повернути м’ясо з каструлі.Додати картоплю, нарізану дрібною соломкою. Варимо на повільному вогні 10 хв.

Збиваємо яйце.

Додаємо жменю дрібної локшини, підсмажену заправку. Помішуючи, повільно виливаємо яйце, щоб не вийшло одного шматка, а розподілилося рівномірно. Додаємо кріп, сіль і спеції за смаком. Залишаємо на вимкненій плиті ще на 5 хвилин відбутися.

Для подачі на стіл можна додати сметану і свіжу зелень. Ваш курячий супчик готовий!Приємного апетиту!