Кус-кус з куркою по-марокканські

Кус-кус з куркою по-марокканські – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Цибулю почистити, дрібно порізати, обсмажити на олії до прозорості. Додати куряче філе, порізане на кубики, смажити до рум’яного кольору. Додати воду, тушкувати до готовності.

Коли рідина випарується закинути моркву, перець, порізаний кубиками і стручкову квасолю. Посолити, перемішати. Смажити до готовності овочів під закритою кришкою.

Висипати кус кус, залити водою і дочекатися закипання, при цьому помішуючи. За бажанням додати зелений лук.

Після закипання вимкнути. Накрити кришкою, дати настоятися 3-5 хвилин.

Подавати до столу. Приємного апетиту!