Цей рецепт смачного, легкого, ароматного супу порадує всіх ваших домочадців.
Інгредієнти
Квасоля – 250 грам | |
Локшина – 50 грам | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Курячий або овочевий бульйон – 2 літри можна з шматочками м’яса |
Всі чудово знають, що квасоля одна з найбільш корисних бобів. Включаючи її в свій раціон, ви наповнюєте ваш організм корисними вітамінами. А суп з квасолі корисніше буде подвійно. Обов’язково спробуйте. До того ж, він тільки корисний, але і шалено смачний. Приступимо!
Покроковий рецепт
Квасоля добре промити і залити холодною водою на 3-4 години. Потім залити холодним бульйоном і варити до м’якості.Цибулю порізати дрібними кубиками.
Підсмажити на розігрітій сковороді до золотистого кольору.Додати до бульйону. Додати сіль і перець. Перемішати.
Викласти локшину в суп і варити ще хвилин 30.
Простий і смачний супчик готовий! Подавайте на стіл.
Приємного апетиту!