Квасоля з рисом, запечена під сиром

Квасоля з рисом, запечена під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 200 °С.
Білу, чорну, червону квасолю змішати, зварити до готовності. Змішати варений рис, готову квасолю, помідори, цибуля, 200 г тертого сиру, перець чилі і спеції. Посолити і поперчити. Суміш перекласти в вогнетривке блюдо. Накрити алюмінієвою фольгою і готувати протягом 15 хвилин.

Вийняти з духовки, зняти алюмінієву фольгу, посипати сиром. Поставити назад в духовку і продовжувати запікати до тих пір, поки сир не розплавиться (близько 5 – 10 хвилин).

Приємного апетиту!