Свинячий лагман – це популярний азіатське блюдо, яке дуже схоже на класичний “макаронний суп”, але має свій особливий, неповторний смак.
Інгредієнти
Свинина – 500 г Іноді використовується яловичина і баранина | |
Картопля – 2 шт (середніх) | |
Вермішель (або локшина) – 200 г В оригінальному рецепті – власного приготування | |
Ріпчаста цибуля – 1 шт (середня) | |
Солодкий перець – 1 шт (середня) | |
Морква – 2 шт (середні) | |
Помідор – 2 шт (середні) Можна використовувати томатну пасту – 4 столові ложки | |
Редис – 2 шт (середні) | |
Часник – 1 зубчик (середній) | |
Зелень – за смаком цибуля Зелена, кріп, базилік – на свій смак | |
Зіра – щіпка | |
Сіль – за смаком | |
Олія – за смаком Оливкова або соняшникова |