Лаваш смажений з ковбаскою, сиром і огруцами

Лаваш смажений з ковбаскою, сиром і огруцами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вибирайте свіжий лаваш, щоб він не був сухим. Блюдо засмажується моментально, тому контролюйте процес смаження.

Покроковий рецепт


Розгортаємо лаваш. На поверхню кладемо майонез і томатну пасту. Гарненько розмазуємо соус.


Сосиски трьом на крупній тертці і рівномірно посипаємо на лаваш.


Сир тремо на крупній тертці і рівномірно розподіляємо поверх сосисок.


Огірки ріжемо дрібними кубиками і посипаємо поверх сиру.


Щільно згортаємо начинений лаваші в рулет.

Розрізаємо рулет на порційні шматки.


Обсмажуємо отримані рулетики в розігрітій олії на маленькому вогні до золотистої скоринки.


Подавати до столу в гарячому вигляді. Охолоджені рулети можна підігріти в мікрохвильовій печі.