Вибирайте свіжий лаваш, щоб він не був сухим. Блюдо засмажується моментально, тому контролюйте процес смаження.
Покроковий рецепт
Розгортаємо лаваш. На поверхню кладемо майонез і томатну пасту. Гарненько розмазуємо соус.
Сосиски трьом на крупній тертці і рівномірно посипаємо на лаваш.
Сир тремо на крупній тертці і рівномірно розподіляємо поверх сосисок.
Огірки ріжемо дрібними кубиками і посипаємо поверх сиру.
Щільно згортаємо начинений лаваші в рулет.
Розрізаємо рулет на порційні шматки.
Обсмажуємо отримані рулетики в розігрітій олії на маленькому вогні до золотистої скоринки.
Подавати до столу в гарячому вигляді. Охолоджені рулети можна підігріти в мікрохвильовій печі.