Лаваш з куркою і овочами

Лаваш з куркою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оригінальна закуска, яка легко готуватися вдома. Хороша альтернатива вуличної шаурму.
Готується швидко і виходить дуже смачно.

Покроковий рецепт

Куряче філе добре вимити, просушити, нарізати смужками, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді протягом 10 хвилин до рум’яної скоринки.

Сир і помідори нарізати невеликими скибочками, огірки – соломкою, цибулю – півкільцями. Зробити соус: сметану або йогурт, майонез, кетчуп або томатний соус змішати. Додати до нього часник.

На готовий лист лаваша викласти шарами сир, куряче філе, соус, овочі і знову соус.

Згорнути лаваш і підсмажити з обох сторін на добре розігрітій ребристою сковороді БЕЗ масла.

Розрізати на дві частини і насолоджуватися стравою!