Лазанья з соусом бешамель в гювече (глиняному горщику)

Лазанья з соусом бешамель в гювече (глиняному горщику) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

“Полегшена” лазанья в гювече (глиняному горщику) з шинки та салямі.

Інгредієнти

шинки або салямі – 110 г
сиру плавленого – 90 г
сиру – 90 г
соус бешамель – 180 г
листи для лазаньї – в залежності від кількості шарів і висоти горщика

Як приготувати Лазанья з соусом бешамель в гювече (глиняному горщику)

Приготувати класичну лазанью просто. Якщо ви надумали приготувати лазанью в глиняному горщику, то можете здивувати гостей. До того ж порційні страви дуже зручні при подачі.

Покроковий рецепт

Листи для лазаньї розламуємо на невеликі шматочки, сир плавлений і твердий, салямі нарізаємо кубиками. Готуємо соус бешамель (рецепт його легко можна знайти на сайті).

У гювече (горщику) накладаємо трохи листів для лазаньї, на них укладаємо салямі, потім обидва сиру, і поливаємо соусом бешамель, так чергуємо три шари. Зверху натираємо на тертці сир.

Випікаємо в духовці при помірній температурі (160-180 градусів). Подаваем до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!