“Полегшена” лазанья в гювече (глиняному горщику) з шинки та салямі.
Інгредієнти
шинки або салямі – 110 г | |
сиру плавленого – 90 г | |
сиру – 90 г | |
соус бешамель – 180 г | |
листи для лазаньї – в залежності від кількості шарів і висоти горщика |
Приготувати класичну лазанью просто. Якщо ви надумали приготувати лазанью в глиняному горщику, то можете здивувати гостей. До того ж порційні страви дуже зручні при подачі.
Покроковий рецепт
Листи для лазаньї розламуємо на невеликі шматочки, сир плавлений і твердий, салямі нарізаємо кубиками. Готуємо соус бешамель (рецепт його легко можна знайти на сайті).
У гювече (горщику) накладаємо трохи листів для лазаньї, на них укладаємо салямі, потім обидва сиру, і поливаємо соусом бешамель, так чергуємо три шари. Зверху натираємо на тертці сир.
Випікаємо в духовці при помірній температурі (160-180 градусів). Подаваем до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!