Лазанья з соусом бешамель в гювече (глиняному горщику)

Лазанья з соусом бешамель в гювече (глиняному горщику) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготувати класичну лазанью просто. Якщо ви надумали приготувати лазанью в глиняному горщику, то можете здивувати гостей. До того ж порційні страви дуже зручні при подачі.

Покроковий рецепт

Листи для лазаньї розламуємо на невеликі шматочки, сир плавлений і твердий, салямі нарізаємо кубиками. Готуємо соус бешамель (рецепт його легко можна знайти на сайті).

У гювече (горщику) накладаємо трохи листів для лазаньї, на них укладаємо салямі, потім обидва сиру, і поливаємо соусом бешамель, так чергуємо три шари. Зверху натираємо на тертці сир.

Випікаємо в духовці при помірній температурі (160-180 градусів). Подаваем до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!